2.6.2021

Elämäni maskarat

 Tykkään listata asioita ja vuosilukuja.

Anytime mascara , vaaleansininessä putkilossa-vesiliukoinen, ostovuosi 1999, muistan tuoksun. Ei toiminut.

OriFlame ruskeassa putkilossa vesiliukoinen, kuivaa kökköä, vuosiluku hukassa mutta Vierumäen ala-asteella se oli, eli vuodet 97-00.

Maybelline Great Lash-normiversio. Ei toiminut. Vuosi 2000

Loreal Longitude, en muista vuotta mutta vesiliukoinen ja kauhea pettymys. Saattoi olla -98, -99, tai -00

Gemey( nyk.Maybelline) Cils extreme- ruskea vedenkestävä, vuosi 2000. Oli hyvää tavaraa ja kiva harja.

Loreal Panoramic Curl, normiversio. Ei toiminut, täysi paakkukasa koko maskara. En muista vuosimallia mutta vuosituhannen alkuun menee.

Maybelline Full'n'soft, vuoden 2000 kieppeillä. Mainoksessa oli Sarah Michelle Gellar eli Buffy Vampyyrintappaja :D Kauheaa tavaraa, muistan tuoksun.

Rimmel Exaggerate WP,piti taivutukset. Olisin ostanut lisää mutta oli lopetettu. Vuosimallia 2001-2002, eka suosikkini.

Max Factor More Lashes WP, lopetettu.  Taisin löytää tämä ylä-asteella keväällä 2003 ja käytin usean putkilon lukion aikana kunnes tämä lopetettiin. Ostaisin edelleen.

Arcancil waterproof mascara ruskea. Käytin tätä lukiossa useamman putkilon. Oli hyvää ja piti taivutukset. Lopetettu. Vuosimallia 2004

Nivea Lash Revolution Waterproof, ruskea-Ei toiminut, murustui silmien alle. Lopetettu. Vuosimallia 2004. Tulee mieleen reissu Linnanmäelle tai Särkänniemeen 2004. Saattoi olla myös 2005.

Loreal Volume Shocking WP-Piti taivutukset ja tällä sai kunnon bileripset. Lopetettu. Ostin 2006 

Max Factor MasterPiece WP-pitää taivutukset, ihan Ok Ostin 2008 ja myöhemminkin satunnaisesti

Max Factor False Lash Effect WP-pitää taivutukset ja on ihan ok. Olen ostanut satunnaisesti viimeisen 10 vuoden aikana.

Max Factor 2000 Calories WP- edullinen perusripsari joka pitää taivutukset. Ostin satunnaisesti vuodesta 2008.

Estee Lauder Sumptuous WP- suoristaa vähän, massa aika paksua. Paranee vanhetessaan. Tällä saa aika näyttävät ripset helposti.  Ostin 2014

Make Up Studio WP mascara- Piti taivutukset ja oli helppo kerrostaa. Tuoksui voimakkaasti puuteriselle, eikä tuoksu hävinnyt päivän mittaan. Aiheutti aivastelua tuoksun takia. Ei jatkoon. Ostin 2016

Lumene Blueberry Mascara WP-pitää taivutukset mutta muuta ei teekään. Niin mitäänsanomaton että ei ole jäänyt mitään mieleen.

Isadora Build Up Volume mascara WP-olen käyttänyt vuodesta 2006 ruskeana ja mustana. Suosikkini kaikista vedenkestävistä. Pitää taivutukset ja pysyy. Vaikea poistaa. Koostumusta on päivitetty viimeisen vuoden aikana ja lakkasi toimimasta, en osta enää.

Maybelline Falsies Lash Lift WP- Tuorein tuttavuus. Suoristaa vähän ja helppo kerrostaa. Saattaa olla potentiaalia uudeksi suosikiksi. Ostin 2021

Maybelline Sky High WP- Suoristaa vähän. Ei mitään mainittavia ominaisuuksia. Helppo poistaa. Ostin 2021

Muitakin olisi ollut mutta on aika hakuammuntaa lähteä hakemaan ripsiväriä tuoksun, harjan ja merkin perusteella jos ei ole jäänyt muistikuvia tai kokeilu on päättynyt yhteen kertaan ja sen päätteeksi ripsiväri on mennyt roskiin. Netti tuntee aika huonosti lopetettuja meikkituotteita jos ei ole erityisen suosittu. Pääsääntöisesti siirryin vedenkestäviin ylä-asteella ja Isadoran löydyttyä on ollut muita kokeiluja harvemmin. Ripsivärien hinnat ovat sitä luokkaa nykypäivänä että ei viitsisi kauheasti lähteä sokkona kokeilemaan. Nyt kun Isadora on pilattu niin taidan palata Max Factoriin kun se on hyväksi havaittu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ruokakärpänen

Kesäloma on luksusta. Ei tarvi ahnehtia tekemistä, koska aina voi tehdä huomenna eikä aika lopu heti. On varaa siirtää päivällä tai kahdella...