13.11.2012

Päässäni soivat biisit

Päivätolkulla ihan ihme biisejä, ja kaikkia nyt en ihan välttämättä edes haluaisi muistaa.

Jee, @-junkmail. Tämän biisin viuluosio pärähti soimaan eilen päässäni juuri kun olin vajoamassa uneen. Oli pakko nousta koska en saanut päähäni kenen biisi oli kyseessä. Ihan kivoja biisejä, vaikka en lyriikoista niin perustakkaan. Omistanpa kyseisen herran/bändin sinkunkin Ei koskaan enää-kipaleesta. Muistikuvat Kazaa imutusohjelma,volat kaakossa, kesä serkulla.

 

Aqua-Cartoon Heroes...Ei mitään hajua mistä tämä tuli, ihan karseita flashbackeja johonkin ala-asteen diskoon haha! Tosin biisi on liian uusi mut Aqua soi yleensä niissä.



Bat ja Ryyd-Whäm-bäm! Onko pakko sanoa mitään...Joo mulla on näiden levy ja kuuntelinkin tätä joskus penskana, mut näiden biisesitä tuli hyvä mieli :D Voisin sanoa mummola ja kasettisoittimessa pyörivä Bat ja Ryydin kasetti josta Lentävä Puliukko oli ehdoton "lasten suosikki" :D Eli meidän.

 

Dingo-Jokainen aamu, tästä en muista kuin jäätelön sulamisen ja maailman kioskit. En oo oikein tästä biisistä välittänyt ikinä, vaikka Dingoa kuuntelin aikoinaan aika paljonkin.

 

Paljon muitakin soi mutta ei tule ulos pinnistelemättä eikä Tyrävyötä löydy oikein Tubesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei kuka vei verhot?

Sumuverho on poissa, se päänsisäinen. Tai siis tavallaan on. Muuton jälkeen sain energiaa jota odotin pitkään. Ihan omituista. Joko kevät el...