28.11.2012

Haisuja haisuja

Heitin menemään läjän hajuvesiä jokin aika sitten, miksi kaappini silti pursuaa vaikka en käytä näistä kuin ehkä neljää. Ajattelin tehdä postauksen jossa kerron nimen ja ehkä vähän taustaa sekä ostovuoden jnejne...

1.Hugo Boss-Femme: Sopivan imelä mutta kumminkin raikas. Hommasin tämän juuri ennen synnytystä ja yksi suosikkini. Kestää pitkään.
2. Kenzo-L'eau Par Kenzo: Täysi hutiostos vuodelta 2008 Kuopion Sokokselta, testeristä tuoksui hyvältä mutta iholla tuli mieleen lähinnä kissankusi kurkkuaromilla. Kerran käytin kun olin Kuopiossa illanvietossa.
3.Emporio Armani-She: Myös yksi suosikkini. Hommattu 2008 samaiselta reissulta kuin Kenzo. Tätä ostan varmasti lisää kunhan saan vanhan käytettyä. Kestää pitkään ja tuoksu on puuterinen jotenkin. Ei tarvi lotrata ettei tule tyrmäysefektiä.
4.Provence&Natur-Bougainvilliers: Aivan ihana luomuparfyymi. Raikas ja kukkainen. Ostin tämän viime kesänä luontaistuotekaupasta. Tätä voisi juoda tuoksun perusteella. Mut ainoa miinus on ettei tuoksu kestä iholla kuin ehkä tunnin.
5. Moschino-I love love: Suosikkini, ensimmäisen ostin myös Kuopion reissulla vahingossa. Piti ostaa se toisenvärinen pullo mut enhän mä sitä muistanut. Tätä on tullut hankittua useaan kertaan. Tulee mieleen vuosi 2009. Tosi raikas sitrus ehkä jopa liian teini, mutta mulla tulee mieleen sitruslimsa jossa voi haistaa ne kuplatkin.
6. Moschino-Light clouds: Ihan kiva, muovisen raikas. Jälkituoksu on mukavan pehmoinen. Tulee mieleen fleece, vähän muovinen. Ostin viime viikolla, kun jahkasin koko kesän ostanko tämän vai en. Pidän tuosta sitrustuoksusta enemmän mutta luulen että tämä tuoksu on enemmän mun "näköinen". Voisin kuvailla tätä muovinen mustaherukka jossa myskinen lopputuoksu.


7.Lush-Karma:Kiva hippituoksu, haisee männylle ja appelsiinille. Käytin paljon mutta on jäänyt kaappiin lojumaan. En muista koska ostin. Ehkä 2010.
8.The Body Shop-Neroli Jasmin: Kivan imelä mutta ei öljymuodosta huolimatta säily iholla kovin pitkään. Pidän tästä edelleen, mut en tiedä miksei ole tullut käytettyä. En muista koska ostin, ehkä 2008
9. Naomi Campbell-Exult: Ihan karseeta tavaraa. Muistin pullon kesältä 2001, mutta se taisi olla suihkugeeli. Haisee halvalle, ei voi muuta sanoa. Ei tätä voi edes kuvailla.
10. Lootusöljy: Ostettu jostain egyptiläiskaupasta, vaikka pullo onkin noin pieni, en ole saanut sitä käytettyä. Muistuttaa erästä Madonna-tuoksua violetissa pullossa jonka sain joululahjaksi 2000. Ihan kiva. Sain tämän äidiltä lahjaksi joskus.
11. The Body Shop-Zestini: Haisee karkille enkä tiedä miksi panttaan tätä kaapissa kun en kumminkaan käytä. Ostettu vuonna miekka ja kivi. Ehkä ennen 2006.
12. Betty Barclay-Woman no.2: Ostin Cittarin poistosta 2006 ja käytän edelleen joskus. Kiva pantata mutta kun tätä ei saa enää mistään, ainakaan kohtuu hinnalla. Saksan ebayssa on.
13. Laura Biagiotti-Laura: Käytin paljon syksyllä 2009. Tulee mieleen talvi ja työharjoittelu kierrätyskeskuksessa. Kiva muovinen kukkaistuoksu. Kyllästyin aika nopeasti, siksi jämä lojuu kaapissa.
14. Naomi Campbell-Naomagic: Tuoksu on hyvin samankaltainen kuin Emporio Armanin She:ssä. Kaveri käytti tätä monta pulloa kun olimme teini-ikäisiä. Valmistus lopetettiin vuosia sitten mutta ebayssa on myynnissä avaamattomia pakkauksia.Tosin aika suolaiseen hintaan kun ottaa huomioon että kyseessä on halpistuoksu. Hommasin ebaysta viime kesänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Odottamattomia musiikkituulia

Olin kirjottamassa luonnoksissa tallessa olevaa julkaisua,jossa käyn läpi musiikkiasioita. Olen kirjannut eräästä yhtyeestä näin: "LAB ...