1.2.2023

Iha Hyvää

Ihme nostalgiakupla taas. Muistan ihan ihmeellisiä asioita. Kuinka keskustan Seppälä sijaitsi Tukkijätkän paikalla. Kävin siellä hiplaamassa meikkejä ala-asteella ja kun menin seiskalle. Merkkeinä olivat Amour ja Anytime.

Ostin Amourin puuterin kun kaverillakin oli. Annostelu reilulla kädellä koko kasvoille ja sain huomata että se olikin jotain vähän highlightertyyppistä. Ihmekös multa kysyttiin että onko mulla hiki jos kasvot ovat kiiltäneet kilpaa diskopallon kanssa. Ilmakos mattapuuteri ei nappaa vieläkään :D

Tiimari oli Poppelitalossa, rohmusin sieltä animeaiheisia kirjepapereita, myöhemmin Tiimari siirtyi Tukkijätkän taloon ja siirtyi siitä pois ennen vuotta 2002.

On vaikea käsittää kuinka muisti toimii. Tuntuu välillä että tietyt vuodet aktivoituvat ja muistikuvia alkaa vyörytä satunnaisesti jonkun ajan esim.kuukauden verran aiheuttaen kuplan. Tällä hetkellä päällä on vuodet 97-03. Raja lapsuuden ja teini-iän välissä. En millään meinannut löytää sarjaa joka kiinnostaisi tarpeeksi. Näin että Disney+lla oli Ally McBeal. Varmaan mun ihka ensimmäinen ns.aikuisten sarja jota seurasin enemmän. Saatoin olla 11-vuotias tuolloin. Sarjan päähenkilöön oli helppo samaistua ja on edelleen. En muista että olisin koskaan katsonut sarjasta uusintoja mistään. Viimeinen jakso tuli ja that's it. Mulla on hämärä muistikuva viimeisestä jaksosta.

Parhaita tv-sarjoja joita voisi katsoa uudestaan

Twin Peaks, pitää edelleen ykköstitteliä

Dexter

OZ

Matlock

Ally McBeal

Better Call Saul (kesken saamattomuuden takia)

Boardwalk Empire

Hmm.. näistä hohtaa lakijutut ja murhat :D

Sarjoja joita katsoin mutta ei enää natsaa:

Alias 

Kumman kaa

Buffy Vampyyrintappaja (viihdearvona aika hauska, katsoin tätä lapsena)

Mi Gorda Bella eli Tuhkimotarina (olin ihan koukussa tähän kun olin 19)

Awkward.

Kyle XY

Surface

Keskeneräisiä

Viikingit

Black Mirror

Handmaid's Tale




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muuttotintti

Aika lentää tästäkin pesästä. Aikomukset asua tässä, kunnes lapset muuttavat kotoa, meni metsään. Kiikareihin ilmestyi edullisempi asunto, k...