2.4.2022

----

Tyypillinen ärtymys  joka liittyy tuntemuksiin. Hampaiden pinnan karheus, vaikka ne on pessyt jo kahdesti. En tiedä mistä johtuu,  seuraavaksi tarttee varmaan hiomalaikalla vetää. Naama tuntuu rasvaiselta niin  että silmäluomet ovat takertuvat, kun silmiä  räpäyttää. Miten voi ärsyttää niin paljon? Irtohiukset leijuvat naamalla ja huomaan heti kosketuksen, kun irtokarva liimautuu rasvaiseen naamaani. Takin kaulus tuntuu kuristavalta. Näitä on ollut paljon tänään. Pieniä asioita mutta tuntuu että pää räjähtää ärtymyksestä. Haluaisin sellaisen kuplan sisään joka suodattaa äänet ja kosketuksen. Mun silmät on varmaan niin turvoksissa että  silmäluomet tuntuvat omituisilta.

Makkarissa on lämmintä  33 astettta, nousee heti kun aurinko paistaa. Pitää varmaan taas folioida ikkunat. Nyt ei kyllä pysty.

Kävin lasten kanssa kaupassa. Virhe. Oli lista mukana ja piti ostaa mustat housut. Nuorempi väki hävisi kuin pieru Saharaan ja perään sai  huudella. Lisäksi reissua säesti mälinä koska lähdetään. Karkkiosasto oli prioriteetti numero 1 johon oli pakottava kiire, sen jälkeen oli kiire pois. Sinne jäi  housut. Toivottavasti huomiseen näytökseen löytyy mustat housut. Mä en jaksa stressata enempää, housuja  tarjottiin mutta kiinnostus nolla. Kiitos Nam. Sit voi mennä  vaikka  alasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ruokakärpänen

Kesäloma on luksusta. Ei tarvi ahnehtia tekemistä, koska aina voi tehdä huomenna eikä aika lopu heti. On varaa siirtää päivällä tai kahdella...