21.11.2021

Kyseenalaistuskupla

Piti edelliseen postaukseen vielä lisätä nudehuulet eli kuorrutettu meikkivoiteella tai peitepuikolla. Nimenomaan kuorrutettu.

Luin netistä taas kaikennäköstä. Rokotteen mukana ihmiseen laitetaan siru ja 5g mastot tuottaa jotain haluttua siihen siruun. Siis for real? Oikeesti? Nyt on kyllä foliohattua viimesen päälle. Uskomukset  on  hyviä niin kauan kunhan ne eivät satuta ketään. Saa käydä enkelihoidoissa ja energiahoidoissa mikäli siitä on apua esim.kipuihin ja psyykeen hyvinvointiin. Eikä rahaa kulu tolkuttomasti siihen ylläpitoon. Näin minä näen asian.

Kyseenalaistan valtamediaa, kyseenalaistan THL:lää ja kyseenalaistan foliohatut ja salaliitot. Kaikilla keulii tässä vaiheessa jo niin pahasti että parempi jäädä seuraamaan taustalle. Rokotetutkimukset ovat lääkefirmojen rahoittamia  joten saletisti ei ole täysin puolueetonta. Vaihtoehtohoitogurut rahastavat ihmisen epätoivolla kun kumpikaan  (rokote  tai  vaihtoehtohoito) ei tuo paluuta normaaliin.

Ensin markkinoitiin enemmistölle lehdissä että voidaan palata normaaliin kunhan otat rokotteen.  Sitten markkinoitiin nuorisolle että pääset baariin jos otat rokotteen. Silleen tiivistetysti. Upposi kuin kuuma veitsi voihin. Nyt alkaa markkinointi siitä  kuinka korona leviää kouluissa jotta saadaan lapsetkin ottamaan.

Mä en pidä siitä tavasta jolla ihmisiä manipuloidaan ja miten tämä rokotusasia  tuodaan esille. Se ei  ole mun mielestä rehellistä ja suoraa. Mutta taas, minkäs minä sille voin kun maailma pyörii rahan ja  markkinoinnin ympärillä. Jopa bensa-aseman tankkauspistoolissa on minikokoinen mainos.

En oikein voi sanoa  että kallistuisin mihinkään suuntaan,  koska millään taholla ei ole näyttää rehellisiä ja tarpeeksi vahvoja faktoja. Luvut ja tilastot eivät ole tarpeeksi päteviä koska niissä ei oteta huomioon tiettyjä asioita jolloin luvut vääristyvät.

Tänään olisi tiedossa autiotaloreissu. Löytyi talo jossa en ole vielä käynyt ja on autioitunut vasta lähiaikoina. Siellä on jo käyty koska paikat on hajoitettu. 

Kissankaipuu on kova, mutta ei vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elämää 2006-2007

"Miks sä aina laitat tollaset juhlavaatteet, kun meet paikkaan X ?" (kaikki kaapista löytyvät vaatteet muuttuivat juhlavaatteiksi ...