1.5.2021

Hiusten kasvu hidastuu

Hiukset eivät enää kasva, kulmakarvat eivät enää kasva. Mitkään karvat eivät enää kasva. Ei ole hiustenlähtöä, mutta luonnollisesti lähteneiden tilalle ei joko kasva uutta, tai kasvaa hyvin hitaasti. En tajua mistä se voisi johtua. Ennen hiukset kasvoivat n 1,5cm kuukaudessa, nyt värjäyksestä on kuukausi ja juurikasvua on hädintuskin havaittavissa. Sitä on ehkä 0,5cm. Säärien ajelun jälkeen sänkeä ei ilmesty kuin vasta viikon jälkeen kun ennen siihen meni kaksi päivää. Tämä on kestänyt jo sen verran pitkään että olen kiinnittänyt asiaan huomiota. Rautalisän ja piin yms. syömisestä ei ole ollut mitään apua. En tiedä ovatko vatsaoireet liitoksissa asiaan kun lähes kaikesta tulee maha kipeäksi tai vatsa menee sekaisin. En usko että mitään ruuan imeytymishäiriötä on koska laihtumista ei ole, päinvastoin. Asia ei tunnu niin vakavalta että ottaisin yhteyttä lääkäriin, kyseessä on kumminkin vain karvankasvun hidastuminen hiuksia myöten. Voihan se olla että olen vain tulossa "vanhaksi".



Sitten hennailuasiaa. Olen facessa hiusten kasvivärjäysryhmässä. Olen ollut myös muissa hennailuun liittyvissä ryhmissä. Moni kysyy mikä on punaisin henna, millä saa kuparin sävyä jne jne. Noh, omasta kokemuksesta voin sanoa että kaikki hennalaadut näyttävät omassa päässäni samalta. Yhtä punaruskeilta. Eroa sävyyn on tuonut ainoastaan huonolaatuisuus tai cassiaan sekoittaminen.

Löysin aika hyvän testitupsuvärjäys-postauksen. Testissä oli käytetty kuutta erilaista hennaa samanvärisiin testitupsuihin. Hennat oli valmistettu samoissa olosuhteissa ja vaikutusaika oli kaikissa sama. Lopuksi hiustupsut oli letitetty yhteen. Mistään ei voi nähdä selkeää sävyeroa eri hennojen välillä. Joten voisin väittää että erot ovat niin hiuksenhienoja että niitä ei edes huomaa.

Käytetyt hennalaadut olivat: 

Bulk Rajasthani (2018), Organic Rajasthani (2018), Red Raj (2018) , Jamila (2018), Moroccan (2018), Yemini (2016)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei kuka vei verhot?

Sumuverho on poissa, se päänsisäinen. Tai siis tavallaan on. Muuton jälkeen sain energiaa jota odotin pitkään. Ihan omituista. Joko kevät el...