17.5.2021

Liian väsynyt

Väsyttää. Heräsin liian aikaisin kun en laittanut kelloa oikein soimaan. Sitä on tapahtunut viime aikoina usein. Tosin viime kertoina se soi liian myöhään ja tuli kiire. Menen keittämään kahvia. Maidot on juotu, ei ole metukkaa. Se tietää lapsille aamupalatonta aamua. Toinen ei syö leipää jos ei ole metukkaa, sitä asiaa ei voi kiertää tai maanitella muuksi. Eikä pakottaa. Kokeiltu on. Puuroa ei ole ilman maitoa.

Miksi aina on jollain tasolla väsynyt. Musta olis kiva tehdä kaikkea ja haluaisinkin, mutta joko psyyke tai kroppa ei kestä. Jostain kumpuaa ahdistus. Olisin tehnyt pihahommia eilen, mutta kun syke vähän nousee niin alkaa tuntua epämiellyttävälle, sellainen jännitysahdistus tai adrenaliinin tunne tulee rintakehään. Sama tulee jos on paljon meteliä. Nousee se jännitysahdistus. Siitä ahdistuksesta tulle hiki. Alkaa turhauttaa kun kroppa ja pää elää omiaan eikä itse voi siihen vaikuttaa. Tätä on ollut ennenkin ja tiedän että se johtuu riittämättömästä levosta. Pitäisi olla tekemättä mitään ja ajattelematta tekemistä. Aikoinaan kroppa alkoi ilmoittelemaan vasta kun homma oli niin pitkällä etten enää saanut unta. Jännityskohtaukset, säpsähtelyt ja hikoilut tulivat yöllä ja pahensivat kierrettä.

Saan sen aikaan myös liialla kahvinjuonnilla, mutta nyt juon maksimissaan kaksi kuppia päivässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei kuka vei verhot?

Sumuverho on poissa, se päänsisäinen. Tai siis tavallaan on. Muuton jälkeen sain energiaa jota odotin pitkään. Ihan omituista. Joko kevät el...