5.5.2021

Eniten vituttaa kaikki

Silloin kun Eniten Vituttaa Kaikki. Syy lienee väsymyksessä. Just vetäisin kevyet yhdeksän tunnit unet, mut silti väsyttää. Niitä päiviä kun puolison naama ärsyttää jo siitä syystä että se hengittää täällä samaa ilmaa. Tiskivuori, pyykkivuori, roskat nurkissa, keskeneräiset projektit. Kaikki hommat seisoo. Käyrä nousee siitäkin kun katsoo ikkunasta ulos ja näkee ihmisten dataavan kävellessään ja autoa ajaessa. Datalaite asuu naaman edessä lapsillakin. Kaikilla. Musta tuntuu että joka helkkarin elävä olento elää jossain nykyajan datakuplassa eikä edes tässä maailmassa. Se ei ole tervettä. Mä olen niin turhautunut siihen että on mahdollisuus elää päivästä toiseen olematta täällä. Vihainen. Tekis mieli lyödä.

Ja se että toinen lorvii himassa päivästä toiseen, eikä datakuplansa takia saa asioita aikaiseksi. En mä ole mikään saatanan sirkuksen tirehtööri joka kertoo joka hetki mitä pitäisi tehdä. Siltä tuntuu. Sirkukselta ja tirehtööriltä. Lapsista huolehtiminen ja niiden ohjeistaminen on ok, ei aikuisen ihmisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei kuka vei verhot?

Sumuverho on poissa, se päänsisäinen. Tai siis tavallaan on. Muuton jälkeen sain energiaa jota odotin pitkään. Ihan omituista. Joko kevät el...