14.1.2013

Huuhteluaine sulattaa aivot

Hiljainen aamuhetki, kerrankin heräsin ennen jäbää ilman koomaista olemusta. Eilinen päivä oli suoraan helvetistä ainakin musta tuntuu nyt siltä. Yöunet jäivät lyhyiksi koska venytin nukkumaanmenoa WoWin parissa ja jäbä ei nukkunutkaan kymmeneen kuten yleensä. Koko päivän aikana ei nukkunut kuin ehkä muutamia puolen tunnin pätkää ja kiukkusi paljon. Mulla oli armoton päänsärky jostain kumman syystä (väsymys+huuhtleuaineen käry ilmeisimmin) hiekan tunne silmissä, joka on ollut pitkään. En meinaa aamulla saada silmiä kunnolla auki, varsinkaan vasenta. Silmissä on jatkuva hiekan tunne, silmätippojen apu olematon. Keksin toissapäivänä kokeilla uutta huuhteluainetta...VIRHE! Pullo oli oikein raikkaan näköinen ja laitoin pesutuvan kymmenen kilon koneeseen yhden korkillisen. Hain pikkupyykit ja jäbän vaatteen makkariin kuivumaan ja jo tässä vaiheessa alkoi päänsärky hiipimään kun sain kuteet koneesta. Koko kämppä kärysi vessanraikastimelta haisevalle huuhtikselle ja tuntui että käry sulattaa aivot kunnon jysärin muodossa. Ei näin! Kummastuttaa moinen koska olen aiemmin pystynyt huuhteluainetta käyttämään ja hajuvesissä ei edelleenkään ole mitään vikaa. Ne eivät käy nenääni ainakaan useimmiten. Käytän kyllä hajustettua pesuainetta josta jää mieto tuoksu vaatteisiin(Attitude). Ostin saman sarjan huuhteluaineen eilen Hyvinvoinnin tavaratalosta, saa nähdä käykö se nenään. Jos käy niin kiertoon menee. Ostin kokeiluun myös Mummi&Minä sarjan Polkkakarkki-yleispesuaineen. Sen pitäisi tuoksua piparmintulta. Valittavana oli myös Sitruunasooda ja Mansikkamarenki, mutta tykkään mintun tuoksusta eniten. Pesuaineen pitäsi soveltua myös pyykinpesuun. Sitrustuoksut ovat osaltani riskittömiä valintoja koska lähes poikkeuksetta tykkään sitrustuoksuista eivätkä ne käy nenääni.

2 kommenttia:

 1. Tervehdys! Täältähän löytyy tuttujakin. :) Onnea perheenlisäyksestä! Vaikka onhan siitä jo aikaa, mutta eipä olla missään törmäilty.
  Me ei käytetä huuhteluainetta itseasiassa ollenkaan. Ei missään pyykissä. Muistikuvani kyllä on, että ne usein oli aika päänsärkyä aiheuttavan hajuisia litkuja. Yäh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeh! Kiitti :)En tiedä aiheuttaako päänsäryn tuoksun voimakkuus vai jokin tietty tuoksutyyppi. Toisaalta mietin miksi edes käyttäisin huuhteluainetta kun tykkään että koneesta tuleva pyykki on karheaa kuin pelti :D Mut saa nähdä saanko pettyä Attituden huuhtikseen, tuoksupommi odottaa noutajaansa näillä minuuteilla :D

   Poista

Ruokakärpänen

Kesäloma on luksusta. Ei tarvi ahnehtia tekemistä, koska aina voi tehdä huomenna eikä aika lopu heti. On varaa siirtää päivällä tai kahdella...