8.3.2022

Sirkus

Maailmaa ei voi olla miettimättä. En ole lukenut uutisia enää koronamässäilyn jälkeen. Kyllä riitti se, että  lupailtiin paluuta normaaliin kun otat rokotteen. Ei tapahtunut. Sitten uhkaillaan työpaikan ja palkan menetyksellä jos et ota. Millä tavalla ottaminen on siinä vaiheessa enää vapaaehtoista? Uhkailu, kiristys, lahjonta. Sikainfluenssapiikistäkin sai huonolla säkällä narkolepsian, kukaan ei korvaa mitään, koska rokote oli vapaaehtoinen.

Kaikki asiat joiden taustalla pyörii raha ja politiikka aiheuttavat otsasuonen pullotusta. Mutta silti maailman tapahtumat tunkevat jostain naamalle. Ajatusketjuni on lähinnä  tämä: aikaisemmin Suomen Natoon liittymisäänestykset eivät ole menneet läpi. Nyt on hyvä hetki mässäillä sodan uhalla ja pelotella ihan helvetisti Venäjällä, kun Putin rällää maailmalla. Sitä valtamedia tekee, mässäilee asialla. Ihmiset tutisevat paskat housussa ja Nato-äänestys menee heittämällä  läpi. Ihanaa lobbausta lehdissä asian hyväksi. Sit voidaan sanoa että kansa halusi tätä.

Mä uskon vasta sitten kun sieltä oikeasti hyökätään, sitä ennen on ihan turha lukea lehdestä mitään pelottelupornoa. Kyllä mä oikeasti mietin että mitä sitten tapahtuu jos losahtaa, mut en voi murehtia sitä liikaa etukäteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei kuka vei verhot?

Sumuverho on poissa, se päänsisäinen. Tai siis tavallaan on. Muuton jälkeen sain energiaa jota odotin pitkään. Ihan omituista. Joko kevät el...