23.7.2021

Mineraalipohjien vertailua

 

1. Idun Minerals-Svea, lämmin keskivaalea

2. Flow Peach (vanhanmallinen) lämmin keskivaalea

3.Flow Ivory (vanhanmallinen) lämmin vaalea

4.Idun Minerals-Freja, lämmin vaalea/keskivaalea

5.Idun Minerals-Saga, neutraali vaalea

Näistä kaikki  sulautuvat ihonsävyyni erinomaisesti, paitsi nro.5, se oli mukan avin  vertailun vuoksi. 

Talvella käytän sävyjä 3 ja 4, kesällä 1 ja 2. Vaikka näyttävät kuvissa tummilta, niin kasvoista ei tule keltaisia tai oransseja.

Idunin sävyt ovat hitusen kellertävämpiä kuin Flown.  Kuvista päätellen voisin käyttää läpi vuoden Freja-sävyä. Kesällä ohuemmin annosteltuna.

Näistä kahdesta Flow antaa  puolimattaisen lopputuloksen, Idun on selkeästi hohtavaa jo levitysvaiheessa. Valoa vasten erottaa kimallusta. Päivän päätteeksi iho on selkeästi kiiltävä. 

Pidän molemmista, Idunin huono puoli on se,että se tuo esiin ihohuokosia, omalla kohdallani silmienalusten turvotusta. Mutta se ongelma on ratkaistu kun ei levitä silmiin.

 Tässä on värikartta Flown vanhanmallisista mineraalipohjista. Ivory on ollut tuohon aikaan vaalein. Nykyisin on saatavilla pykälää vaaleampi sävy Warm 1. 

Vastaavuudet uusiin Korento pohjiin:

  1. Warm1 -  Ei vastaavuutta vanhanmallisiin, vaaleampi kuin Ivory
  2. Warm2 - Ivory
  3. Warm3 - Peach
  4. Warm4 - Amber
  5. Warm5 - Honey

Lisään vielä kuvat kaikista pohjista kun niitä on levitetty vain toiselle puolelle kasvoja. Idunin kiiltävyys tulee tummemmassa pohjassa hyvin esiin.

Idun Saga-neutraali vaalea
Idun Saga

Idun Freja-lämmin vaalea/keskivaalea

Freja

Idun Svea-lämmin keskivaalea
Idun Svea, hyvin kiiltää :D
Flow Cosmetics- Ivory, puolimatta


Flow Cosmetics- Peach
Flow Cosmetics-Peach. Tässä on vähiten havaittavissa rajaa. Lopputulos on lähinnä kiillon pois vievä. Myös Flown Amber on kesäaikaan hyvän sävyinen, mutta siitä ei ole antaa kuvaa. Mineraali antaa tummuusasteessa paljon anteeksi, mutta jos pohjasävy on väärän värinen niin se muuttaa kasvot ihan väärän väriseksi. Esim Saga  ei ole tarpeeksi keltainen niin se vie omasta ihonsävystä keltaisuuden pois ja kasvoista tulee helposti harmaat. Misshan BB-voide sävyssä 21 Light Beige näyttää kasvoillani samalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muuttotintti

Aika lentää tästäkin pesästä. Aikomukset asua tässä, kunnes lapset muuttavat kotoa, meni metsään. Kiikareihin ilmestyi edullisempi asunto, k...