4.4.2021

Tapaus kroppa

Tarkottaako se että väsyttää, kun yöllä unessa maistelee kaupassa energiajuomat? Tosin samassa keississä  haistelin myös pesuaineet, kun on nenä sen verran kranttu että kaikkia ei voi käyttää.

Nyt on kyllä ollut väsynyttä. Nukun n.7-10 tuntia rapiat yössä. Pää jaksaa, mutta kroppa huutaa S.O.Sia ja maydaytä. En ymmärrä miksi. Heti kun pyörällä kiihdyttää tahtia niin iskee ahdistus rintakehään, vähän kuin sellaisia adrenaliinisykäyksiä. Samoin käy kun on liikaa hälinää ja pari asiaa samaan aikaan tehtävänä. Tulee tunne että niskaan hengitetään, sitten se vihlonta alkaa. Sitä aiheuttaa myös liika kahvinjuonti, mutta en ole kahvia juonut. Mä en keksi muuta kuin että kroppa on väsynyt. Tätä on ollut ennenkin. Kun kiire ja ahdistus pitkittyvät siitä on seurauksena unettomuus. Vihlonta jää päälle ja kun yrittää nukkua niin tulee sellaisia säpsähdyksiä. Tarttee vissiin olla tekemättä mitään.

Raivostuttavaa. Olen ollut vasta pari viikkoa töissä, enkä koe että olisi ollut mitenkään kauhean rankkaa. Ehkäpä odotukset omista taidoista ovat niin korkealla että turhaudun tosi voimakkaasti kun en vaan osaa. Menee paljon aikaa turhaan tuhraamiseen ja säätämiseen, seurauksena on jatkuva ahdistus kun ei täytä kriteerejä eikä suorita annettuja tehtäviä.

Mulle on suositeltu Kingston Wallia. En ole ikinä kuunnellut. Nyt kuuntelin ja mä rakastan tätä. Kylmät väreet heti ja kitara kulkee niin kivasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei kuka vei verhot?

Sumuverho on poissa, se päänsisäinen. Tai siis tavallaan on. Muuton jälkeen sain energiaa jota odotin pitkään. Ihan omituista. Joko kevät el...