20.2.2021

Vanhan ajan IG

Juttelin eilen kaverin kanssa somesta. Nuoriso oli kysellyt onko hän IG:ssä. Ei, hän ei ole siinä IG:ssä jonka nykynuoriso tietää vaan OLDSKOOL IG:ssä eli Irc-galleriassa :D. Siinä oli ihmettelemistä. MIKÄ SE ON? Itse elin kultaista teini ikääni 2000-2003 Lyskalla. Eli Galtsun kulta-aikaan kun ei muuta somea tiennyt. Tosin liitin kasvoni nettiin vasta 2005, meillä ei ollut digikameraa eikä tietokonettakaan kuin vasta niihin aikoihin. Ja sen ajan puhelimissa oli kuvanlaatu mallia Super Mario Bros 8 -bit, mikäli sellainen kameraherkku sattui kännykästä löytymään.  Ajanjakso on rajattu yläasteen käymiseen vaikka toki päänsisäinen teini-ikäni kesti vähintään 25 ikävuoteen asti. Parikymppisenä käytin keskustelufoorumeja. Koskaan en ole käyttänyt Irciä, nähnyt vain kun muut käyttävät sitä. Jotenkin ihan kiva kun on elänyt kahta aikaa. Sitä kun ei ollut kuin se kotipuhelin ja sitä kun netti ja kännykkä roikkuvat kaikkien taskussa.

Tämänhetkisessä asunnossa on runsaasti sokeritoukkia. Olohuoneen alatasanteella, ei muualla. Näin myös eilen kirjaskorpionin samassa paikassa. Kostean paikan eläjiä molemmat.  En tiedä onko syytä huolestua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ruokakärpänen

Kesäloma on luksusta. Ei tarvi ahnehtia tekemistä, koska aina voi tehdä huomenna eikä aika lopu heti. On varaa siirtää päivällä tai kahdella...