1.1.2021

Puhelimen valinnan vaikeus

Joka toinen yö vedän Citymarketin kassaa ja sitten taas Tokmannin kassaa. Välillä molempia salaa ja toivon ettei esimies näe. Muutan myös usein öisin, johonkin karseaan luukkuun keskustassa. Valitan kun ikkunasta näkyy väärä maisema. Nämä ovat viimeaikaisia unia.

Olispa lunta. Olispa pakkasta. Muuallakin kuin valokuvissa ja muistoissa. Puhelimen hankkiminen on vaikeaa hommaa. Annoin äidilleni Nokia 108, joka palveli usemman vuoden aivan passelisti. Vaihdossa sain häneltä Nokia 3710 foldin, josta akku oli huono. Täydellä latauksella kesti n.4 päivää ja akun ollessa kahdella tolpalla saattoi puhelun aikana imaista sen tyhjäksi. Ostin täysin uuden akun mutta siinä sama ongelma. Aikani kaivelin netistä peruspuhelimia ja päädyin taas Nokia 108. Olisin valinnut kamerattoman mallin koska mielummin ei kameraa kuin huono kamera. Mutta niitä ei ollut oikein kohtuuhintaisina. Sen verran pihi olen että en halua maksaa 20 euron puhelimesta 15 euroa käytettynä. En myöskään käsitä miksi 3310 ja 3210 sekä 3510 maksavat paikoitellen 40 euroa. Retrolisääkö?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Odottamattomia musiikkituulia

Olin kirjottamassa luonnoksissa tallessa olevaa julkaisua,jossa käyn läpi musiikkiasioita. Olen kirjannut eräästä yhtyeestä näin: "LAB ...