2.2.2013

Kurkkumopo!

Eksyin erääseen retroblogiin ja yleensä retron kohdalla mun reaktio on: Niin kauhea että on pakko ostaa. Tykkään värikkäyydestä ja froteekankaasta, vaikka oma pukeutuminen on yhtä värikästä kuin hiilikikkareet. Mun on pakko saada Kurkkumopo!! Vai olikohan se tarkemmin ottaen Kuueläin Kurkkumaasta:
Mutta mistäs tämmöisen pierasen? Niin ja kummankohan on pakko saada tämä. Mun vai jäbän :D No tuskin meikäläisen pieretin tähän mahtuu, ainakaan kovin hohdokkaasti. Miksi ihmiset sekoittavat retron ja uusretron? Niitä myydään samaan hintaan ihan vain siksi että uusretrossa on sama kuosi. Valmistusmaa on ponnahtanut Made in Finlandista Made in Chinaksi. Mielummin ostaisin kyllä sen suomalaisen. Päätin että lauantai on siivouspäivä. Sillä pääsin eroon siivous-stressaamisesta ja jatkuvasta kuuraamisesta. Hommat hoidetaan lauantaisin ja sit saa tilata pizzaa :D Tietty tiskejä tai roskien vientiä ei lasketa, niitä voi tehdä pitkin viikkoa. Pyykkipäivätkin merkkasin pyykkituvan listaan kuukaudeksi eteenpäin. Eipähän kasaannu, eikä tarvi joka päivä päätään vaivata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tulppa irti

Työpaikan vitutuksia. Just nyt, mut ehkei tunnu enää huomenna. Oman  kapasiteetin rajallisuuden tajuaminen. Mä  en saa asioita valmiiksi vai...