6.2.2013

The monot

No eipä kauaa nokka tuhissut. Jäbä oli ilmeisesti pitkään hereillä kun koisasin tyytyväisenä vieressä koska nukahti sitten kun itse heräsin keittelemään kahvia. No siinä sitten äkkiä monot kaapista ja pölyt pois. Mahtuu kahteen kuvaan.
Kaksi paria pennoja (Linda Flare ja Megan)matalammalla pohjalla. Ovat kummatkin vähän rikki ja odottavat suutaria kumipohjitusta/koron korjausta varten. Yhdet soljelliset peruskorkkarit, kirppikseltä. Ihan kivat nyt talvellakin mutta jäällä on ikävä kävellä. Mokkanilkkurit cittarista, epämukavat jalassa mutta ihan nätit. Blingbling-sandaalit, joita käytin kerran kaverin häissä. Kivahan se oli kylmiltään laittaa liian korkeat korot ja huojua koko kirkkokansan edessä. Jouduin lukemaan raamatusta jonkun pätkän kaikkien edessä puhujan pömpelissä. Ja sit kiinakankaiset ballerinat cittarista. Ihan kivat mutta en ole löytänyt niille oikein mitään käyttöä. Noh nämä on aika "turvallisia" valintoja kun miettii mun alkoholin käyttöä :D Ja semmosissa riennoissahan mä näitä yleensä käytän. On varmaan tosi edustavan näköistä. Mut jospa tulevana keväänä ja kesänä huojuisin vähemmän kun Veksikin on kuvioissa. Mikä sen muka määrää että korkkareita täytyy pitää pippaloissa?
Sit nämä joka sään paskaiset rymyttimet, liekkimonojen kanssa samaa kategoriaa. Nämäkin kirppikseltä. Kunnon kloriittilillutus ennen käyttöön ottoa. Siinähän ne mainittavimmat. Muutama pari jäi kaappiin mut en viitsinyt mitään vaahtomuovisia läpsyttimiä ottaa mukaan kun en niitä käytä.
Kyllä huomaa että kolmekymppiä lähestyy tai sitten jokin muu kumma voima jyllää. Vuoden aikana olen poistanut kaikki lävistykset, myynyt kaikki pvc vaatteeni, luopunut meikkaamisesta ja jättänyt hiukset harjaamatta viikoksikin kerrallaan. En tiedä mikä on, ihan kuin muka ei olisi aikaa. Pitäis varmaan ryhdistäytyä ettei aina näyttäis bunkkerista karanneelta. Muistin just että mun yhdellä luokkakaverilla oli aikoinaan harmaa huopapipo/myssy jossa oli punainen tähden kuva. Mitäköhän sille tapahtui? Olen miettinyt sitä monesti, kummallista.

3 kommenttia:

  1. Voi kääk! Mulla se kolmenkympin lähestyminen aiheuttaa vaan just päinvastaista. Ja siitä olen itseasiassa hyvinkin mielissäni. :) ehkä se on tuo äitiys. Monille se tuntuu tekevän sen, ettei enää niin välitä miltä näyttää tms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen kans, mut joillain se ei muuta laittautumisrutiineja mitenkään. Osa laittautuvista äideistä saa noottia niskaansa niiltä jotka eivät tee niin koska ovat muka itsekkäitä kun käyttävät aikaa turhamaisuuksiin. Höpöhöpö, jos se piristää niin mikäs siinä :) Tosin saa nähdä mitä kesä tuo tullessaan, tykkään lyhkäsitä hameistakin mut talvi ei ole ehkä paras aika niille :D

      Poista
    2. Aina on hyvä aika lyhyille helmoille! :D
      Nimim. Satoi tai paistoi

      Musta sellaset ihmiset on vaan kertakaikkisen typeriä, jotka paheksuu laittautuvia äitejä. Lapsen tulo tekee kyllä naisesta äidin, mutta ei äitiys kyllä poista nsisena oloa. Minusta sellaiset äidit sen sijaan ansaitsevat hatun noston, jotka sen kaiken vaipparumban lisäksi jaksavat ja viitsivät laittautua.

      Poista

Hei kuka vei verhot?

Sumuverho on poissa, se päänsisäinen. Tai siis tavallaan on. Muuton jälkeen sain energiaa jota odotin pitkään. Ihan omituista. Joko kevät el...