11.2.2013

Lisää muistoja

70-luku blogin lukeminen ja liittyminen Rättei, Lumpui &Retroi kirppikseen on saanut lapsuusmuistot virtaamaan. Vaikka en 70-lukulainen olekaan niin tuttuja esineitä ja kankaita vilahtelee tuon tuostakin. Mulla on piilossa jonkinlainen retroilija jonka tekis mieli hamstrata kaikkea värikästä, mutta järki puuttuu peliin ja haluan pitää asuntoni suht siistinä. Enkä riemunkirjavana. Olohuone on punainen ja makkari violetti/pinkki. Vaikka haluaisin sisustaa asuntoni vihreällä, keltaisella ja punaisella just sellaisilla vanhan sävyisillä. Löysin aikoinaan Femmatorilta Lahdesta ruokailuryhmän. Se oli kirkkaankeltainen. Pyöreä pöytä ja neljä pyöreästi muotoiltua tuolia jotka pyörivät. Lapussa luki että ovat 60-luvulta. Vanhoista tavaroista ehdottomasti haluaisin omistaa pallotuolin, mut hinta on euroissa yli tonnin luokkaa. Juuei. Kirppiksellä joku etsi punaista kolmipyörää, mummolassa oli sellainen. Äiti kertoi että ohjaustanko oli katkennut ja se oli uudelleen hitsattu. Pyörät umpikumia :D Taidettiin vielä teineinäkin leikkiä sillä, vaikka ajamaan ei mahtunut. Jalka takatelineelle ja potkulauta tyyliin:D Kolmipyörästä muistin oman kolmipyöräni, vihreä, metallinen, punaiset umpikumirenkaat ja ketjut, Se oli todella raskas polkea ja painava muutenkin.
Kuvassa punainen versio
En tiedä miksi haikailen kaikkien näiden tavaroiden perään joita lapsuudesta muistan, haluaisin ehkä tarjota Veikolla palan omaa lapsuuttani leikkien ja esineiden muodossa. Jos jätkä kiinnostuu pelikonsoleista niin ensimmäinen vaihtoehto ei ole PS3, vaan Sega tai Nintendo. Joku oli tehnyt ruskeasta ja vihreästä eemelikankaasta lakkeja kirppikselle :) Vaikka näillä esineillä on nykyisin jo rahallistakin arvoa niin ei mua kiinnosta, tunnearvo on rakkaampi asia. Milläköhän nimellä "munapeli" tunnetaan? Se oli rautaa, vaikka oranssin kikkareen kolkuttaminen edestakaisin alkoi sattua rystysiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ruokakärpänen

Kesäloma on luksusta. Ei tarvi ahnehtia tekemistä, koska aina voi tehdä huomenna eikä aika lopu heti. On varaa siirtää päivällä tai kahdella...