19.7.2013

Hennailuprosessi osa II

Lopputulos. 24 tuntia pesun jälkeen. Pidin tahnaa päässä pipo alla kaksi ja puoli tuntia. Tummuu seuraavan 48 tunnin aikana hieman lisää, joten en suosittele hiustenpesua kolmeen vuorokauteen hennaamisen jälkeen. Tässä on käytetty Jamilaa, päiväys 06/2013.

Hennaaminen ja shampoopaloilla peseminen tuovat mulle ainakin tuuheutta hiuksiin. Ovat nahkeat aina pesun ja hennauksen jäljiltä mutta se ei haittaa. Letissä ja ponnareissa on parempi pysyvyys, samoiten kihara tarttuu lasimaiseen tukkaani paremmin. Vaikka minulle toimii niin kaikille ei. Hiuslaatu ja käsittelyt vaikuttavat lopputulokseen. Samoiten ihmisten odotukset ja toiveet. Sileästä ei kannata edes unelmoida heti värjäämisen jälkeen kuten kaupan väreillä.

4 kommenttia:

 1. Osuin sattumalta blogiisi. Upea henna! Itsekin olen tuolla Jamilalla hennaillut, mutta koskaan ei tule noin tulista lopputulosta vaan enemmän sellaista oranssia killtoa juureen. Tuo Yemen alkoi kiinnostaa, jos sillä saisi peittävämmän ja tummemman tuloksen. Mistä sitä saa?

  T. Sonja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yemen hennaa ja muitakin laatuja olen tilannut hennacat.comista. Brittiläinen nettikauppa, toimitus eurooppaan ja britanniaan ilmainen. Luotettava ja nopea, ainoa miinus siitä että vaatii PayPal-tilin. Muistaakseni Tuoksukauppa.net-kaupassa olisi myös ollut Yemen hennaa, ainakin joskus. Kuulemma on välillä vähän hankaluuksia saada kyseistä hennaa koska Yemenissä on ilmeisesti ollut levottomuuksia tms. Kiva että joku lukee näitä hennailujuttujakin kun tuntuu että hyvin harva värjää edes hennalla. :)

   Poista
 2. Kiitos vastauksesta! Pitää kokeilla tuotakin joskus. Jenkkien Mehandissa oli myös lupaavaa hennaa, mutta niiden postikulut olivat jotain ihan hirveää :P Ehdin jo tilata ebaysta Yemeniä, enkä malttaisi odottaa, että se saapuu :)

  Ei minunkaan tuttavapiirissä taida juuri kukaan hennailla (enää), mutta minusta se koko prosessi on jotenkin niin mukavan meditatiivinen, kun asiaan pitää kunnolla paneutua ja uhrata aikaa. Ja aina on kiinnostavaa nähdä, millaisia hennareseptejä ihmisillä on.

  Sonja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin kanssa joskus Mehandista ja oli kyllä aika mehevät postikulut. Tilasin henna-boy.co.uk myös joskus mutta ei sielläkään postikulut ihan pienestä päästä olleet ja ne tulivat vielä lisäksi tilauksen hintaan. Se on kyllä mukavaa puuhaa (vaikkakin välillä sotkuista) :D Olis kiva jos useampi kaveri värjäisi hennalla niin vois istuksia porukalla hennat päässä ja jakaa reseptejä yms. Pari kaveria on innostunut lyhyen ajan sisään hennailusta ^_^

   Poista

Ruokakärpänen

Kesäloma on luksusta. Ei tarvi ahnehtia tekemistä, koska aina voi tehdä huomenna eikä aika lopu heti. On varaa siirtää päivällä tai kahdella...