20.1.2014

Jauhaa jauhaa

Viimeinkin aikaa itselleni ja vielä sain otettua kuvankin postaukseen :D Kirppispöytä siivottu ja ihan hyvin oli tavaraa mennyt kaupaksi. Sain omani takaisin pöytävuokrasta ja joitain euroja päälle. Samalla reissulla mukaan tarttui oranssi Mouli Julienne. Äidillä on samanlainen, ollut niin kauan kuin muistan. Joten ostomotiivina toimi osittain muisto, pääosana tarve. Raastinrautani on kapea ja ihan onneton käyttää, siksi en juurikaan raasteita syö. Mutta nyt kelpaa jauhaa ja voin käyttää lapsityövoimaa heti kun mahdollista hähää!
Tehosekoitinkin on hurissut lähes päivittäin muutaman oivalluksen jälkeen. Avokadoa ja banaania voi käyttää smoothiepohjina kuten maitoa. Poika ei avokadoa syö sellaisenaan mutta tehosekoittimen kautta käytettynä ja vaikka inkiväärillä ja persiljalla höystettynä uppoaa kyllä. Joten tästä on hyvä aloittaa kasvishuijaaminen jos ei muuten mene. Banaani peittää sopivasti kaikki maut. Ensi kertaa korvasin myöskin perunan lantulla ja palsternakalla. Ei jaksa aina samoja lisukkeita ruuan kanssa. Makaronilaatikon tein punajuuriraasteeseen joten osuvampi nimitys taitaa olla punajuurilaatikko. Kasvissyöjäksi en lähde mutta toivoisin saavani ruokavalion kasvisvoittoiseksi. Leivät ovat vaihtuneet ajat sitten hedelmiin ja jogurttiin. Leipä on liian helppo tehdä ja sitten huomaakin että tuli syötyä liian monta ja normi ruoka jää väliin. Kosmetiikkarintamalla ajattelin siirtyä kokeilemaan mineraalimeikkejä. Törmäsin apteekissa Idun Mineralsiin joka oli I love me-messuilla. Sävyn valinta on käynnissä. Ilmeisesti ihoni on neutraali mutta kuitenkin selkeästi kellertävä. Lämpimän sävyiset meikkipohjat ovat liian keltaisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ruokakärpänen

Kesäloma on luksusta. Ei tarvi ahnehtia tekemistä, koska aina voi tehdä huomenna eikä aika lopu heti. On varaa siirtää päivällä tai kahdella...