16.12.2013

Hömppäosasto: Täydellisen ripsivärin metsästys

Ikuisuusprojekti tämäkin. Ainoa vaatimuskriteeri on että pitää taivutukset täysin. Siksi en käytä muuta kuin vedenkestävää ripsiväriä. Ja hemmetin monta hutiostosta löytyy, onneksi en osta selektiivisiä ripsivärejä. Olisi tullut aika kalliita huteja. Vaikka muuten luonnonkosmetiikkaa käytänkin, ripsiväri on poikkeus. En ainakaan ole kuullut luonnonkosmetiikalla olevan vedenkestäviä. Ja nyt en tarkoita näitä 38 maskaroita tai säänkestäviä. Lista hyvistä ripsareista joilla taivutus pysyy muuttumattomana.
Arcancil waterproof mascara (jo lopetettu vanha malli)
Cils extreme waterproof (jo lopetettu)
Max Factor More Lashes mascara waterproof (lopetettu ja paras käyttämäni ikinä)
Max Factor Lash lift waterproof (en tiedä löytyykö vielä jostain myynnistä)
Max Factor 2000 calories waterproof
Max Factor Masterpiece waterproof
Max Factor False lash effect waterproof
Isadoran vedenkestävät mascarat
Loreal Volume shocking mascara waterproof (lopetettu)
Tässähän nämä. Rimmelin, Lumenen, Maybellinen ja Lorkun muut vedenkestävät olen saanut nakata roskiin. Viimeisin pettymys on Estee Lauderin Sumptuous Extreme waterproof. En raaski poiskaan heittää mutta oli huti. Jos alkaisi toimia kun massa vähän kuivuu. Olen saanut todeta myös että kaikki hyväksi todetut lopetetaan, kuten MF More Lashes. Se oli paras ripsiväri ikinä ja piti taivutukset hyvin.  Mua nakertaa aika raskaasti sellainen ongelma että mä en pysty jättämään kommenttia yhteenkään blogiin, enkä vastaamaan oman blogini kommentteihin. Vastaus/lähetysnappia painaessa teksti häviää eikä tapahdu mitään. Tämä on kestänyt jo muutamia viikkoja ja ärsyttää ihan suunnattomasti :( PS. EL:n Sumptuous-mascara ei näköjään sovi mun silmille vaikka sainkin sen toimimaan pyyhkimällä liian massan harjasta pois. Tuntuu että silmäluomia turvottaa ja silmät vuotaa. Aiemmin ei ole käynyt näin kuin yhden mascaran kanssa, nimeä en muista mutta marketista sen ostin. Hyvältä tämä näyttää kumminkin vaikka ei tunnukaan siltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ruokakärpänen

Kesäloma on luksusta. Ei tarvi ahnehtia tekemistä, koska aina voi tehdä huomenna eikä aika lopu heti. On varaa siirtää päivällä tai kahdella...