21.11.2013

Ikuisuusprojekti

Koti. Ikuinen projekti. Sisustaminen mieleiseksi. Retrokalusteita. Jos olisi keittiö haluaisin sinne Askon Amigo ruokailuryhmän. Oranssi tai keltainen. Keltaisen bongasin aikoinaan Lahden Femmatorilta hintaan 200e.
Amigo
Toinen haluamisen kohde (ei tarpeellinen kuitenkaan) olisi Mäkisen kuvastimen kukkapeili.
Vaikka kuinka yrittäisi niin silti asunto näyttää sekamelskalta. Sekoitukselta uutta ja vanhaa ja väritöntä. Tarpeellinen hankinta olisi kirjahylly, koska edellinen on käynyt pieneksi. Keittiökalusteet ja peilit saavat jäädä haaveisiin kun eihän meillä ole keittiötäkään. Nämä on näitä ehkä sitten joskus haaveita :D Tavaraa on vähennetty laatikko ja säkkitolkulla mutta silti nurkissa lojuu kaikkea. Mutta lapsiperheessä saa heittää hyvästit siistille asunnolle, ainakin muutamaksi vuodeksi. Omaan huoneeseen siirtymisen jälkeen kaaoksen vyörymistä voi hillitä sulkemalla oven. Ainakin toivottavasti. Pieniä ärsytyksen aiheita vaaterintamalla. Vaikka vaatekappale maksaisi 400 euroa niin silti lapussa lukee Made in Vietnam/China/Takahikiä jne. Miksi? Kaikki helvetin kalliskin on tehty halpamaissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei kuka vei verhot?

Sumuverho on poissa, se päänsisäinen. Tai siis tavallaan on. Muuton jälkeen sain energiaa jota odotin pitkään. Ihan omituista. Joko kevät el...