27.4.2013

Tiedon jakamista

Jee, kaveri kysyi neuvoja hennavärjäämiseen. Vaikka olen puhunut asiasta vuosia niin silti innostui vasta nyt. Jännään intopinkeenä miltä lopputulos näyttää antamillani ohjeilla ja Hennacatin luomuhennalla. Laitoin ohjeen mukaan myös tatuointitahnan ohjeen ja löytämäni tekeytymisajat eri hennalaaduille (Jamila, Moroccan, Rajasthani ja Yemen) Jos saisi itseään vielä niskasta kiinni ja tekisi tatuointeja kun poika on hoidossa, se oli ihan mukavaa puuhaa. Kuva viime kesän ensimmäisestä teoksesta ja toistaiseksi jäi myös viimeiseksi kun ei ollutkaan aikaa.
Tekovaiheessa tahna paikallaan

Valmis tuotos hieman tummuneena, jäi kyllä vähän vaaleaksi mutta kärsivällisyys tahnan pidossa jäi kuuteen tuntiin.


Sain inspiksen tehdä hedelmä/juuressoseita pakkaseen jääpalamuotteihin. Mulla ei ole ollut minkäänlaista johdonmukaisuutta jätkän kiinteiden aloituksessa, ruoka ajat pelaa mutta ruoka-aineet ei. Vaihtuu joka päivä ja joka päivä jotain uutta. Ja sitten ihmettelen miksi juippi sylkee ruuat suusta. Omena , mango ja puuro ovat kanakeiton lisäksi mitkä menevät sujuvasti. Muuta en sitten saakaan suusta alas, mut ei ole maisteltukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ruokakärpänen

Kesäloma on luksusta. Ei tarvi ahnehtia tekemistä, koska aina voi tehdä huomenna eikä aika lopu heti. On varaa siirtää päivällä tai kahdella...