10.4.2013

Hum-hum-humppa

Juhlat juhlittu ja voisin sanoa et voihan video! Olin intopinkeenä koko päivän ja oli stressiä pinnassa. Mutta parin juhlajuoman jälkeen alkoi mukavasti humista. Ilta sujui kaikinpuolin hyvin muutamaa välikohtausta lukuunottamatta. Mutta ihan perus ilta parilla humalaisella avautumisella (?) joista en ole ihan varma ja tuskin haluankaan. Kyllä känninen nainen on kaunis ja varsinkin kun on mielipiteitä asioista joista ei kaikkea tiedä ja kun niitä pitää sitten jakaa muillekin tottakai. Katson välillä silmiä pyöritellen superhumalaisia nais-ihmisiä jotka käyttäytyvät kuin idiootit ja huutelevat vieraisiin pöytiin+ördäävät, mutta on pakko katsoa peiliin. Herätän kanssaihmisissä varmasti samaa reaktiota kun vielä lisää yhtälöön kotiin taluttamisen käsivarressa roikkuen. Ei näin. Päällisin puolin reissusta jäi ihan kiva fiilis, mutta ihan karsea päivien morkkis. Huomasin morkkisten pahenneen huomattavasti kun ei juokse kylillä joka viikonloppu. Morkkis siitä että meni rahaa ja tuli oltua kännissä. Voin lohduttautua ajatuksella että arki jatkuu ja uutta kertaa tuskin heti tulee, en halaja krapulaa enkä uutta mielialan laskua päiviksi. Ja väki baareissa vain nuorenee ja musiikki on ihan outoa. Tunnistin yhden biisin joka oli mielestäni hyvä, mutta tanssilattialla kävi kato. Sain jorata yksin. Krapulapäivänä mieltä lämmitti hoidosta kotiin palaava poika jota sai pitää sylissä ja unohtaa että on ollut hummaamassa.

2 kommenttia:

  1. Voin "lohduttaa" kertomalla, että morkkis tulee vaikka mitään ei olis juonu. Samoin krapulamainen kooma seuraavan ja ehkä sitäkin seuraavan päivän ajan. Ehkä se johtuu tosiaan siitä, kun ei joka viikonloppu käy ulkona. Itse nyt ollut juomatta sen 2,5 vuotta ja "ryyppyreissuilla" käyn keskimäärin kerran kuussa. Joka kerta on kuitenkin morkkis ja kurja olo.
    Mutta mun synttäreille sitten voit kesäkuun puolella tulla seuraavan kerran kertoilemaan mielipiteitäsi! ;)

    VastaaPoista
  2. Ajattelin vastedes käydä reissuilla dokaamatta kun morkkista maustaa muistin pätkiminen. Sit onkin kiva arvailla mitä on tullu sanottua ja yleensä ajattelen kaikkein nolointa mahdollista vaihtoehtoa :D Kyllähän mä bileiden ystävä olen joten saatanpa tullakkii! :)

    VastaaPoista

Odottamattomia musiikkituulia

Olin kirjottamassa luonnoksissa tallessa olevaa julkaisua,jossa käyn läpi musiikkiasioita. Olen kirjannut eräästä yhtyeestä näin: "LAB ...