5.9.2023

Lyhyesti

Haluaisin laittaa tänne enemmän kuvia. Vaikka olevinaan helppoa nykyaikana niin sisältää monta välivaihetta. Digikamera aikana se oli olevinaan helpompaa, eli siis normaalia. Kamera kiinni piuhalla ja kuvia koneelle. Digikamerani Pinkki Unelma on ollut mullan alla jo vuosia ja kännykästä en muka saa kuvia ulos...

Mitään en oo tehny. Paitsi käynyt töissä, hoitanut arkiaskareita (puolittain) ja maannut sohvalla puolikoomassa kun virta on poissa. Kävin mä mustikassa kahtena päivänä ja jaksoin siitä innostua.

Kolmen viikon tauko lääkityksestä laski toleranssia niin että vaikutus palasi 12 tuntiin. Sitä iloa sain nauttia 1,5 viikkoa. Ei väsyttänyt ihan koko ajan ja vireystila oli tasainen iltaan asti. Sen jälkeen haittavaikutukset tulevat. Väsymys iskee triplasti kun vaikutus hiipuu kesken päivän, tulee päänsärky ja huimausta.

Olen niin turhautunut että väsymys riivaa, nukkuminen ei auta, eikä liikunta. Narkoleptikot saa multa kaiken sympatian, vaikka en ole niin syvällä väsymyksessä. Saan sentä nukuttua yöt läpeensä vaikka se ei virkistä kuin hetkeksi. Tosin narkolepsia ei ole mulle tuttu, tiedän vain että aiheuttaa voimakasta väsymystä ja nukahtelua. Pitäis varmaan lukea aiheesta koska kipinä heräsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Taas lapioitavaa

Se on kummaa huomata kuinka ympäristössä tapahtuvat asiat triggeröivät ahdistusta. Mulla on kyky skannata ihmisten käytöstä/eleitä liiankin ...