8.10.2020

Kodin anatomia

Muutimme. Jälleen. Masentavaa katsoa omaa muuttohistoriaansa.2007, 2011, 2014, 2015, 2017, 2019,2020. Pidemmät pätkät ovat ajalta kun olin n.20v. Vuonna 2015 muutimme asuntoon Heinolan keskustassa, pidin siitä asunnosta ja se tuntui kodilta. Ilman Forssan opintoja olisimme luultavasti asuneet siinä tähän vuoteen asti. Jokin aika sitten vapautui rivariasunto alueelta, jonka tunnen kodikseni. Asuinhan saman kadun varrella 2007-2011 ja elin tuohon aikaan sosiaalivuosiani joten alueeseen liittyy paljon muistoja. Tällä samaiselta alueelta löytyy myös Anjalankatu jonka tunnen kodikseni ihan spesifisti, vaikka en kyseisellä kadunpätkällä ole koskaan asunut. Tommola tuntuu kotoisalta ympäristöltä, mutta siellä on erikseen ydinalueet jotka erityisesti tuntuvat tutuilta ja kodikkailta. Ne kaksi aluetta jäävät punaisen alueen sisään. Niiden lisäksi on vielä kyseisiltä alueilta tietyt kadunpätkät kuten Anjalankatu jotka ovat erityisiä. Sitä kodin tuntua on vaikea selittää. Tässä asunnossa on kaikkea mitä toivoa voi ja toivon että ei muuteta tästä ainakaan kymmeneen vuoteen. 


Täällä kuuluu myös Ysäriradio!!! Ja varmaan myös muutkin kanavat. Viimeksi olen kuunnellut radiota Forssassa koska asunnossa Heinolan keskustassa ei kuulunut radio ja olohuoneen mallin vuoksi nettiradiota ei saanut viritettyä kaiuttimista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ruokakärpänen

Kesäloma on luksusta. Ei tarvi ahnehtia tekemistä, koska aina voi tehdä huomenna eikä aika lopu heti. On varaa siirtää päivällä tai kahdella...