6.9.2013

Aamuisia pohdintoja


Mietiskelin tyyli-asioita ja blogin kirjoittamista jnejne. Jonkinlainen kehitys näkyy mutta olishan se aika pelottavaa jos minkäänlaista muutosta ei olisi havaittavissa vuoden 2005 jälkeen. Pikkuhiljaa musta väri on alkanut jäädä pois vaatekaapista. Kyllästyin siihen jo ajat sitten mutta oli helpompaa ostaa mustaa. Goottiestetiikka viehättää edelleen mutta ei ole enää se "juttu". Eihän se kalkkinaama ja tummat meikit koskaan sopineet mulle. Kirosin aina ns. goottivaatteita: ylihintaisia ja huonolaatuisia. Lipin vaatteissa on helmiä vanhemmissa mallistoissa mutta nämä uudet...voi tsiisöneissön. Eikä laatukaan päätä huimaa, mutta laadun puute taitaa vaivata aika monia tavaroita nykyisin. Voihan se olla että tämä retroilukin on vain jokin vaihe ja ahmin värejä kunnes tulee kyllästyminen. Pojan syntymän jälkeen lapsuusmuistot pulpahtivat pintaan ja moni tuttu esine/kuosi muistuivat mieleen. Siitä innostuin viimeistään vaikka retrosta olen tykännyt aina. Sain vähän ommeltuakin taas, tein kirppislöytöjä yms. Kuvia en taaskaan saanut kun inspis kirjoittamiseen tuli yhtäkkiä, toisekseen tietokoneessa on muutenkin täyttä niin en viitsi tukkia varakonetta kuvilla. Mut voin vilauttaa mitä löysin ;) myöhemmin. MUOKS:
Kirppislöytöjä, porukoiden kaapista kaivettuja.
Tampellan Cumulus-verhot kirppikseltä ja kelta-valko pöytäliina isäpuolen äidiltä.

Pussilakanoita porukoiden kaapista napattuja. Ennen teini-iän kynnyksellä kauhistukset, lapsena tykkäsin. Yhden tuhosin tyynyliinoiksi ja päällimmäisen sinivihreän löysin kirppikseltä. Siitäkin tuli tyynyliina.
RLR-lumppulalöydöt. Vuosikalenteri karkauspäivällä ja James-huivit. Jameksista ajattelin tehdä koristetyynynpäälliset.
Kirppislöytöjä, jonkun itse tekemä froteepaita ja luomuvillainen pipo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ruokakärpänen

Kesäloma on luksusta. Ei tarvi ahnehtia tekemistä, koska aina voi tehdä huomenna eikä aika lopu heti. On varaa siirtää päivällä tai kahdella...