24.6.2013

Suosikit hiuksissa ja iholla+kosmetiikkaa

Olen varsin innokas kokeilemaan erilaisia kosmetiikkatuotteita. Siinä toivossa että löytyisi jotain aivan ylitse muiden. Hiustenhoitoon aloin kiinnittää huomiota 2005, myös samoihin aikoihin pyörin hairstoren foorumilla josta vakiporukka siirtyi Juurikasvuun. Siellä olen edelleen vaikkakin harvemmin. Juurikasvusta on saanut vaikka mitä kikkakolmosia hiustenhoitoon ja kosmetiikan kokeiluun. Mutta kuvat kertokoot loput.
Hiustenhoidon top 3, paremmuusjärjestyksessä vasemmalta oikealle.
Alba Botanica ja Surya Brasil ovat jätettäviä, laiska kun olen. Alba Botanican jätettävä on parasta mitä olen tähän mennessä kokeillut. Tigin hoitoaine, jonka valmistus on valitettavasti lopetettu jo joitain vuosia sitten. Tuoksu on kivan jouluinen. Kuvassa näkyvä glittermöhkäle on Tangle Teezer joka on toistaiseksi ainoa harja joka on säilynyt ehjänä muutaman vuoden. Aikaisemmista on irronnut varsi tai muita osia. Hiuslaatuni on sileä ja suora, hiusten pituuden vuoksi latva on aika herkkä menemään takkuun. Parhauskriteerinä on lopputulos. Kuivuttuaan hiukset ovat kevyet, sileät eivätkä takkuunnu. Plussaa ettei mikään noista sisällä silikonia tai mineraaliöljyä.
Paras kombo punaisen värin ylläpitoon. Tätä käytin ennen kun löysin yllä mainitut tuotteet. Goldwellin tuotteet lopetettu (harmi) Näitä olen pantannut kaapissa jo pitkään.
Ihonhoitoon ei löydy edes kolmea tuotetta. Monenlaista on tullut kokeiltua mutta kookosöljy on ehdottomasti paras kaikista. Ei niljaannu, imeytyy hyvin ja iho jää pehmeäksi. Plussaa tuoksusta ja siitä että on ehtaa tavaraa ilman kilometrin pituista inciä. Paljon kehuttu Arganöljy oli pettymys. Kasvoissani on kutisevaa ihottumaa johon auttaa vain kortisonivoide. Koitan välttää sen käyttämistä ja kookosöljy on oikeastaan ainoa joka ei jätä nenänpieliä kutisevaksi.
Nämä eivät kuulu suosikkeihin mutta ovat tällä hetkellä käytössä. Ainoastaa Jurliquen huulipuna menee suosikit osioon. Sävy Farrah. Meikkivoiteissa en ole löytänyt suosikkia vielä. Kokeilun arvoisia voisivat olla Zuii ja Dr.Hauschka. Isadoran kivipuuteri on tähän mennessä paras mitä olen kokeillut, ainoa miinus siitä että purkki hupenee silmissä ja hinta on suolainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muuttotintti

Aika lentää tästäkin pesästä. Aikomukset asua tässä, kunnes lapset muuttavat kotoa, meni metsään. Kiikareihin ilmestyi edullisempi asunto, k...