29.5.2020

Omien luottotietojen tarkistus.

Kyllä on tehty omien luottotietojen tarkistamisesta vaikeaa. Jos maksat, saat tarkistaa OMAT tietosi heti. Jos haluat käyttää oikeutesi ilmaiseen tarkistukseen niin tässäpä ohjeet.

Omat luottotiedot voi tarkastaa käyttämällä lakisääteistä tarkastusoikeutta. Lakisääteinen tarkastusoikeus on veloitukseton kerran 12 kuukaudessa. Sen voi tehdä käymällä Asiakastiedon palvelupisteessä osoitteessa Hermannin rantatie 6, 00580 Helsinki. Kuluttajaneuvonta on avoinna klo 13-15 arkipäivisin. Tietoja tarkastavan on todistettava henkilöllisyytensä henkilöllisyystodistuksella, ajokortilla tai passilla. Lakisääteistä tarkastusoikeuttasi voit käyttää myös lähettämällä postitse tai sähköpostitse (omatieto@asiakastieto.fi) vapaamuotoisen kirjallisen pyynnön Asiakastietoon. Pyyntöön mukaan tulee liittää henkilötunnus, kotiosoite, omakätinen allekirjoitus ja nimenselvennys sekä selkeä kopio henkilöllisyystodistuksesta, jossa on allekirjoitus. Mikäli haluat vastauksen sähköpostitse, muista liittää pyyntöön voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.

Jos maksat, pelkkä pankkitunnistus riittää. Mikähän on sähköpostin tietoturva kun siellä lähetellään kuvia henkkareista ja sotun loppuosista ym. tiedoista. Mutta kai tämä on sitä nykyaikaa kun wc:ssä asiointikin jaetaan nettiin. Kukaan ei välitä mitä itsestään jakaa kaikille. Noh, eivät nuo asiat vaikeita ole totetuttaa mikäli omistat älypuhelimen. Jos et omista, niin kirjastoon skannaamaan kuvat henkkareista ja kirjoittamaan hakemus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Odottamattomia musiikkituulia

Olin kirjottamassa luonnoksissa tallessa olevaa julkaisua,jossa käyn läpi musiikkiasioita. Olen kirjannut eräästä yhtyeestä näin: "LAB ...