4.3.2014

Kuvasaastetta

Kuvasaalista kerrankin kun kamerassa on akkua. Iltapalaa jota en voinut vastustaa. Tein uuden satsin sushia, mutta jätin merilevät pois. Aamulla oli sen verran rankka kokemus avata jääkaapin ovi saatikka haistaa aamukahvi, puhumattakaan jääkaapista leijuvasta merilevän hajusta. Tällä raskauskerralla nenäni on virittynyt ihan äärimmäisen herkäksi ja kaikki hajut ja ajatukset ruuasta kuvottavat. Ainoa mitä voin hyvillä mielin lipitellä on sitruunamehu. Hyvästi hampaat. Sitruunamehu vie pahoinvointia sen verran pois että kykenen syömään jotain. Ihan überkaunis esillepano ja silleen.. Mutta kelpaa mulle kun ei tarvitse olla oppikirjan mukaan.

Löydöt Retrosiskolta. Ihana omenapussilakana jonka äiti bongasi heti ovesta sisään päästyämme. Muistan tämän lapsuudesta mutta sitä en muista että missä yhteydessä. Kiteen mökillä vaiko mummolassa. Jotenkin on vahvempi muistikuva Kiteen mökin laatikkosängystä ja peitosta tai sitten muistikuva johtuu ruskeista seinistä. Aika hyvin sopii löytämäni omenapöytäliinan kanssa :)

Ja jonkinsortin verho, näitä ei tosin ollut kuin yksi niin saatan pitää pöytäliinana tai päiväpeittona tulevaisuudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ruokakärpänen

Kesäloma on luksusta. Ei tarvi ahnehtia tekemistä, koska aina voi tehdä huomenna eikä aika lopu heti. On varaa siirtää päivällä tai kahdella...