11.2.2014

Riihimäen lasin näppyläkaadin!

Etsintä on päättynyt, viimein! Sain äidiltä hänen kihlajaislahjansa joitain vuosia sitten. Settiin kuuluu kuusi lasia ja kannu. Aikojen saatossa kannuun tuli särö jonka takia koko kannu lopulta halkesi kahtia. En ole varma onko lasejakin ollut alunperin kahdeksan mutta hällä väliä, pointti oli lähinnä siinä että löysin kannun irtona ja sain setin jälleen täydeksi. Yleensä myydään settinä ja kaiken kukkuraksi väärän värisenä. Olisihan se vihreäkin kaunis, mut en tekisi kahdella setillä mitään. Toivon mukaan ei jää kaappiin pölyttymään kun en uskalla särkymisen pelossa ottaa kaapista, mutta voin kertoa että laseja ei ole kohdeltu kovinkaan nätisti kun olin pieni. Ne olivan minulle laseja muiden joukossa ja lojuivat ties missä, kannuakin säilytettiin porstuassa pakkasessa... No mutta nyt kun tiedän tarinan ja alkuperän, pidän näistä hyvää huolta :)
Sarjan nimestä mulla ei ole hajuakaan. Näppylälaseiksi olen näitä aina nimittänyt. Muutaman lasin voisin hommata lisää jos vastaan tulee. Täytyy pitää silmät auki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei kuka vei verhot?

Sumuverho on poissa, se päänsisäinen. Tai siis tavallaan on. Muuton jälkeen sain energiaa jota odotin pitkään. Ihan omituista. Joko kevät el...