30.7.2024

Erakkoenergiaa

Negatiivisuuden kehä jatkuu. Elämä tuntuu merkityksettömältä. Motivoituminen on vaikeaa. Ihmisten parissa oleminen on vaikeaa, tuntuu että enemmistön päässä ei ole muuta kuin hiukset silleen kauniisti ilmaistuna. Tiedän ettei pitäisi kiinnittää huomiota asioihin, joille ei voi mitään kuten ihmisluonto. Länsimaalaisen ihmisen ahdinko, kaupassa hammasharjan värin valinta on äärimmäisen hankalaa ja kiukku puskee pintaan kun kehtaavat myydä vääränmakuista hammastahnaa. Ja jonoakin on. Samaan aikaan mieleeni puskee ajatus, että olemme tottuneet liian hyvään. Toki napisen turhista asioista, kukapa ei välillä.

Huomasin että jään helposti metsään jumiin. Poikkean polulta hajujen, äänien ja havainnoimieni asioiden perässä. Aika häviää. Eli kannattaa lähteä esim. Evolle patikoimaan ja huomata että löydyn sieltä viikon päästä selittäen suu vaahdossa mitä kaikkea jännää näin. Samaan aikaan kukaan ei tiedä mihin katosin ja vähintään helikopterit etsivät yötä-päivää kadonnutta. Tai vaihtoehtoisesti olen erakoitunut tässä hyvän matkaa 35 ikävuoden jälkeen, eivätkä entiset sosiaaliset kontaktini osaa edes kaivata minua takaisin. Jälkimmäinen vaihtoehto on todennäköisempi.

Sosiaalista energiaa ei löydy enää, enkä ole ystävyyssuhteista niin kauhean kiinnostunut. En tiedä miten tässä näin kävi. Oma aika on parasta, hiljaisuudessa. Niin että saan havannoida maailmaa omaan hitaaseen tahtiini.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elämän TV-Shop

Hetken on ollut huonompi kausi. Ympäröivä maailma on jotenkin synkkä paikka. Pahaa mieltä ja ahdistusta survotaan pään sisään kaikin keinoin...