21.8.2024

Elämän TV-Shop

Hetken on ollut huonompi kausi. Ympäröivä maailma on jotenkin synkkä paikka. Pahaa mieltä ja ahdistusta survotaan pään sisään kaikin keinoin. Raha puhuu ja keinot saada sitä ihmisiltä ovat suhteellisen moraalittomia. Vedotaan tunteisiin.

Osta tätä niin olet parempi ihminen. Osta tätä, tämä on vapaata, luomua, ekoa, eettistä ynnä muuta ihanaa kiiltokuvahöpinää. Teet hyvää kun teet näitä valintoja. Hyviä valintoja on jättää kuuntelematta ja ostamatta. Erään luksuslaukkuliikkeen edessä Pariisissa kiemurtelee kymmenien metrien jono, samaan aikaan kulman takana ihmisiä kääriytyy patjoihin ettei olis kylmä. Siinä kohtaa tuli aika jännä olo. Kyseenalaistaminen on väsyttävää koska paskavuori joka vyöryy on ihan liian iso ja sisältää liikaa. Ennen nettiaikaa faktoja sai kirjastosta, tiedonkeruu on ollut hitaampaa.Nykyisin oikeat faktat ovat jäänet paskan alle eivätkä ihmiset osaa erottaa valheellista tietoa oikeasta , ainakaan kauhean hyvin. "Tutkimukset" ovat huuhaata tai puolivillaisesti tehtyjä. Vähän kuin TV-shoppia katsoisi.

En pidä ympäröivää maailmaa luotettavana paikkana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elämän TV-Shop

Hetken on ollut huonompi kausi. Ympäröivä maailma on jotenkin synkkä paikka. Pahaa mieltä ja ahdistusta survotaan pään sisään kaikin keinoin...